Kostnadsfri offert
Flyttfirma i Malmö

Flyttfirma i Malmö

Steg Logistic

Professionell Flytthjälp i Malmö – Enkelt, Säkert och Bekymmersfritt

När det är dags för en ny början i Malmö, är det viktigt att flytten hanteras professionellt. En flytt kan innebära en stor förändring och ibland även stress, men med rätt flyttfirma vid din sida kan övergången bli så smidig som möjligt. Vår erfarenhet inom flyttbranschen garanterar en effektiv service där vi tar hand om allt från att packa och bära till att transportera dina tillhörigheter tryggt till din nya bostad.

Förpackning och Organisering av Århundradets Expertis

Att packa dina saker är en konstform som kräver både tålamod och skicklighet. Genom årtionden har vi förfinat våra metoder för att säkerställa att allt från porslin till böcker packas på ett sådant sätt att de når ditt nya hem i samma skick som de lämnade det gamla. Vi vet att varje föremål du äger har ett sentimentalt eller monetärt värde och när du väljer oss, väljer du en partner som behandlar dina tillhörigheter som om de vore våra egna.

Den Oslagbara Kombinationen av Kraft och Finness

När det kommer till själva flyttandet, förstår vi att det krävs en kombination av styrka och finess. Våra erfarna medarbetare har både musklerna och kunskapen för att bära dina tyngsta möbler samt den finess som krävs för att navigera genom trånga utrymmen utan att orsaka skador. Vi är även utrustade med rätt redskap och fordon för att hantera alla typer av transporter, så att dina tillhörigheter alltid hanteras på säkraste möjliga sätt.

Flytta med Sinnesro – Vår Prioritet

Vår ambition är att din flyttdag ska vara så fri från oro som möjligt. Vi förstår vikten av att arbeta snabbt men utan att för den delen kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vi är där för att stödja dig genom varje steg av flyttprocessen och för att besvara några frågor eller funderingar som du kan ha under vägen. Att flytta kan vara en av de största händelserna i livet, och vårt mål är att ge dig den bästa starten i ditt nya hem.

Ditt Förstahandsval för Flytt i Malmö

Med vår gedigna erfarenhet och djupa kunskap om lokala förhållanden är vi flyttfirman i Malmö som står ut från mängden. Vi är stolta över att erbjuda en förstklassig och pålitlig service till våra kunder. Oavsett om du behöver flytthjälp med ditt privata bohag eller företagsflytt, kan du lita på att våra expertteam kommer att göra din flytt till en framgång. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan göra din flyttprocess enklare än du någonsin kunnat tänka dig.

Få en kostnadsfri offert

Det tar mindre än 2 minuter
Bokningsformulär
 • Utflyttning
 • Inflyttning
 • Önskat datum
 • Personuppgifter
 • Extra tjänster

Lägg till extra tjänster

Det här ingår alltid:

 • Fordon samt bränsle
 • Transport & proffesionellt flytteam
 • Lasting & avlastning
 • Försäkring
 • Flyttkonsult
 • Upp till 20 kartonger kostnadsfritt

Så här säger våra kunder ❤️

Vår flyttfirma anpassas enligt dina önskemål

Vad vi erbjuder
Packning och uppackning
Nedmontering och montering av möbler
Packningsmaterial
Tunga föremål
Flyttstädning

Steg Logistics flyttservice

Att anlita ett professionellt flyttföretag innebär att du letar efter komfort och kvalitet på arbetet. Tack vare modern teknologi, optimerade processer och utbildade personal kan vi erbjuda dig flyttjänster utöver de vanliga.

Flytthjälp

Vi anpassar oss alltid efter dina behov

I flytthjälpen ingår:

 • Lastbil Transport från dörr till dörr
 • Bärhjälp, utbildade flyttpersonal
 • Skydd material för att säkra flytten
 • Försäkring under hela flyttprocessen

Flyttstädning

Det blir enklare, smidigare och billigare om du lägger till vår tjänst, flyttstädning. När du bokar flyttstädningen som ett packet med flytt får du 20 % rabatt på flyttstädning.

Läs mer om flyttstädning

Återvinning

Ibland har man saker som inte har plats eller någon användning i den nya bostaden, vi kan gärna ta hand om att köra dem till återvinningsstationer.

I återvinning ingår:

 • Lastbil Transport från dörr till dörr
 • Bärhjälp, utbildade flyttpersonal
 • kostnadsfri flyttlådor
 • Skydd material för att säkra flytten
 • Försäkring under hela flyttprocessen

Packning

Vi erbjuder packningshjälp där säkerställer vi att dina saker är trygga och säkert packade . Vi står ansvariga om en eventuell skada uppstår under flyttprocessen.

I Steg Logistic Packnings Tjänst ingår:

 • Packningsmaterial som flyttlådor, bubbelplast, wellpapp, silkespapper, tejp och liknande
 • Utbildad personal som utför packningen korrekt och säkert
 • Nedmontering & montering av möbler
 • Uppackning och ordning av lägenhets möbler om det skulle önskas

Tunga föremål

Vi erbjuder också flytt av tunga möbler som piano, vapenskåp och liknande. Vår personal har rätt kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs och har rätt tekniker för att klara av tunga lyft.

Det bästa med Steg Logistic

Varför ska du välja just oss?

Ute efter bekvämlighet och högklassig service? Då ska du vända dig till Steg Logistic. Vi erbjuder noggrann och professionell flytt och självfallet inkluderar vi kvalitetsgaranti.

Utbildad personal

Professionell och erfaren personal med god fysik som har rätt utbildning för hantering av den utrustning som används. Personalen arbetar smidigt och effektivt för en bättre upplevelse.

Miljövänliga

Vi står inför utmaning där vi måste anpassa oss efter de nya förhållanden, framförallt minska vår klimatpåverkan. Vi utvecklar och följer alltid nya tekniker som orsakar mindre koldioxid utsläpp. Vi använder oss av bara miljövänliga produkter.

Kvalitetsgaranti

Steg Logistics huvudfokus är din nöjdhet. Vi vill alltid erbjuda dig en högklassig service, därför har vi alltid kvalitetsgaranti efter varje utförd tjänst.

Ansvarsförsäkring

Vi erbjuder första klass försäkring utav ett totalt försäkringsbelopp på 2 580 000 SEK, skulle en olycka vara framme så står vi för de skador som orsakat under tjänstens utförings process.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi pratar gärna med dig om din flytt. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att gå igenom ditt behov och lämnar prisförslag.
Kontaktförfrågan FP

Kvalitetsgaranti

Vi gör alltså vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster.

Eftersom kvaliteten är så viktigt för oss har vi en kvalitetsgaranti på alla våra flyttjänster.I Vi har trafiktillstånd som innebär att vi är ett pålitlig transportföretag som har rätt kunskaper och rätt utrustning för att utföra transporter.

För att du som kund ska känna dig tryggare med våra tjänster så får du alltid försäkring när du bokar din flytt med oss . Skulle olyckan vara framme så har Steg Logistic en ansvarsförsäkring och står för de skador som sker under flyttprocessen. Det viktigaste vi satsar på i vårt företag är din nöjdheten. Låta dig bakåt och låt Steg Logistic ta ansvaret istället.

 • Marica Hagel

  "Killarna jag hyrde för flytten var superba, hade en väldigt jobbig flytt med massa trappor, men dom kämpade på in i det sista. Toppennöjd med arbetet dom utförde. Om jag behöver flytthjälp igen är det dit jag vänder mig en först!"
 • Rigmor Velander

  "Bra bemötande av personalen, både vid flytten och även av personal som städade. Snabba och trevliga. Ordentliga. Jag kan rekommendera deras företag."
 • Mats Grenstadius

  "Från första kontakten till slutförd flytt. Mycket trevligt bemötande och flexibel personal kontorspersonalen är sociala och tillmötesgående. Lätt att komma överens med. Bra pris."