Kostnadsfri offert

Om oss

Vi är mer än bara en flyttfirma

Med lång erfarenhet inom branschen, ny och moderna teknologi och utbildad personal kan Steg Logistic erbjuda sina kunder högsta kvalitet till förmånliga priser. Steg Logistic är ett företag som fokuserar på kundens upplevelse därför utvecklar vi alltid nya lösningar som gör att våra tjänster blir smidigare och snabbare med tiden.

Vi utför små och stora uppdrag

Från 5 m3 upp till 500 m3 på samma uppdrag och samma dag stressfri, med mycket omsorg och ett organiserat arbete. Vårt mål är att bli Sveriges ledande företag inom flytt och städ tjänster genom att utföra smidiga tjänster och få nöjda kunder. Det är viktigt för oss att våra kunder vill ha en fortsatt kontakt och ser på Steg Logistic som ett självklart val.

RUT avdrag

50 % rutavdrag sköter vi åt dig. Rutavdraget kan många gånger framstå som något komplicerat. I själva verket är det helt tvärtom. Vi gör det enkelt för dig på Steg Logistic genom att ha hand om rutavdraget åt er.

Boka din tjänst och betala 50% av priset, vi sköter resten. För oss är det viktigt att kunden upplever vår service som smidig och effektiv. Därför har vi koll på rutavdraget åt er, så att ni inte behöver. Steg Logistic, för en smidigare upplevelse

Steg Logistic är ett val för miljön

Det är inget nytt att människans ekologiska fotavtryck har haft stor påverkan på klimatet, därför känner vi på Steg Logistic att vi har ett ansvar för att förhindra ökningen av klimatförändringen så gott vi kan.

Därav jobbar vi mycket med miljöanpassade lösningar, detta för en hållbar framtid och ett gott samvete. Ett miljövänligt sätt att arbeta, en självklarhet för oss.

Steg Logistic

De fantastiska fördelarna med oss

Ute efter bekvämlighet och högklassig service? Tack vare modern teknologi, optimerade processer och erfaren städpersonal kan vi - Royal Clean Plus - erbjuda städtjänster utöver det vanliga. Vi tar hand om hela processen, planeringen och utförandet. Vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster

Erfaren personal

Professionell och erfaren personal redo att hjälpa dig när som helst.

Naturprodukter

Vi använder bara naturprodukter i processen inga skadliga kemikalier används.

Kvalitetsgaranti

Du får alltid kvalitetsgaranti efter varje utförande tjänst

30 dagar betalningsmöjlighet

du har alltid 30 dagar på dig att betala faktura

Så här säger våra kunder ❤️