Kostnadsfri offert
Flyttfirma till och från Tyskland

Flyttfirma till och från Tyskland

Steg Logistic

Flytt till Tyskland med Steg Logistic

Letar du efter pålitlig flytthjälp till Tyskland? Steg Logistic är din erfarna partner för att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt. Vi förstår de unika utmaningarna med internationella flyttar och strävar efter att göra hela processen stressfri för dig.

Varför Flytta till Tyskland?

Tyskland lockar med sin rika kultur, högkvalitativa utbildningssystem och många arbetsmöjligheter. Oavsett om du flyttar till Tyskland för arbete, studier eller för att utforska landets skönhet och mångfald, kan Steg Logistic hjälpa dig med en skräddarsydd flyttlösning.

Flytt från Tyskland med Steg Logistic

Ska du flytta från Tyskland tillbaka till Sverige eller någon annan destination? Steg Logistic är din pålitliga partner för internationella flyttar. Vi har lång erfarenhet av att hantera flyttar från Tyskland och erbjuder säkra och effektiva transportlösningar för dina ägodelar.

Varför Välja Steg Logistic som Din Flyttfirma till Tyskland?

 • Erfarenhet och Kompetens: vi har gedigen erfarenhet inom flyttbranschen och specialiserar oss på flyttar till och från Tyskland. Vår expertis gör att vi kan hantera alla aspekter av din flytt på ett professionellt sätt.
 • Skräddarsydda Lösningar: vi förstår att varje flytt är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål. Vårt mål är att göra din flytt till eller från Tyskland så smidig och bekväm som möjligt.
 • Trygghet och Säkerhet: vi lägger stor vikt vid trygghet och säkerhet för dina ägodelar. Genom att använda professionella packningsmaterial och säkra transportmetoder ser vi till att dina ägodelar når fram i gott skick och utan skador.
 • Personlig Service: vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Vår dedikerade kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver under hela flyttprocessen.

Flyttstädning: En Ren Bonus till Din Flytt

Utöver våra flyttjänster erbjuder vi också professionell flyttstädning . Att kombinera flyttstädning med din flytt är inte bara praktiskt utan också ekonomiskt fördelaktigt. Vårt städteam ser till att din gamla bostad eller lokal lämnas i toppskick efter flytten, vilket sparar dig tid och energi.

Kontakta Steg Logistic idag för en skräddarsydd offert och låt oss göra din flytt till eller från Tyskland till en smidig och positiv upplevelse! Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för din nästa flyttresa.

Jag är väldigt nöjd. Anlitade Steg logistic AB med flytthjälp och städning. Väldigt enkelt,smidigt att boka flytt och städ och de var snabba. Fantastiskt fin service. Trevligt bemötande och proffsiga.

Maija-Liisa Lalic Israelsson

Få en kostnadsfri offert

Det tar mindre än 2 minuter
Bokningsformulär
 • Utflyttning
 • Inflyttning
 • Önskat datum
 • Personuppgifter
 • Extra tjänster

Lägg till extra tjänster

Det här ingår alltid:

 • Fordon samt bränsle
 • Transport & proffesionellt flytteam
 • Lasting & avlastning
 • Försäkring
 • Flyttkonsult
 • Upp till 20 kartonger kostnadsfritt

Så här säger våra kunder ❤️

Vår flyttfirma anpassas enligt dina önskemål

Vad vi erbjuder
Packning och uppackning
Nedmontering och montering av möbler
Packningsmaterial
Tunga föremål
Flyttstädning

Steg Logistics flyttservice

Att anlita ett professionellt flyttföretag innebär att du letar efter komfort och kvalitet på arbetet. Tack vare modern teknologi, optimerade processer och utbildade personal kan vi erbjuda dig flyttjänster utöver de vanliga.

Flytthjälp

Vi anpassar oss alltid efter dina behov

I flytthjälpen ingår:

 • Lastbil Transport från dörr till dörr
 • Bärhjälp, utbildade flyttpersonal
 • Skydd material för att säkra flytten
 • Försäkring under hela flyttprocessen

Flyttstädning

Det blir enklare, smidigare och billigare om du lägger till vår tjänst, flyttstädning. När du bokar flyttstädningen som ett packet med flytt får du 20 % rabatt på flyttstädning.

Läs mer om flyttstädning

Återvinning

Ibland har man saker som inte har plats eller någon användning i den nya bostaden, vi kan gärna ta hand om att köra dem till återvinningsstationer.

I återvinning ingår:

 • Lastbil Transport från dörr till dörr
 • Bärhjälp, utbildade flyttpersonal
 • kostnadsfri flyttlådor
 • Skydd material för att säkra flytten
 • Försäkring under hela flyttprocessen

Packning

Vi erbjuder packningshjälp där säkerställer vi att dina saker är trygga och säkert packade . Vi står ansvariga om en eventuell skada uppstår under flyttprocessen.

I Steg Logistic Packnings Tjänst ingår:

 • Packningsmaterial som flyttlådor, bubbelplast, wellpapp, silkespapper, tejp och liknande
 • Utbildad personal som utför packningen korrekt och säkert
 • Nedmontering & montering av möbler
 • Uppackning och ordning av lägenhets möbler om det skulle önskas

Tunga föremål

Vi erbjuder också flytt av tunga möbler som piano, vapenskåp och liknande. Vår personal har rätt kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs och har rätt tekniker för att klara av tunga lyft.

Det bästa med Steg Logistic

Varför ska du välja just oss?

Ute efter bekvämlighet och högklassig service? Då ska du vända dig till Steg Logistic. Vi erbjuder noggrann och professionell flytt och självfallet inkluderar vi kvalitetsgaranti.

Utbildad personal

Professionell och erfaren personal med god fysik som har rätt utbildning för hantering av den utrustning som används. Personalen arbetar smidigt och effektivt för en bättre upplevelse.

Miljövänliga

Vi står inför utmaning där vi måste anpassa oss efter de nya förhållanden, framförallt minska vår klimatpåverkan. Vi utvecklar och följer alltid nya tekniker som orsakar mindre koldioxid utsläpp. Vi använder oss av bara miljövänliga produkter.

Kvalitetsgaranti

Steg Logistics huvudfokus är din nöjdhet. Vi vill alltid erbjuda dig en högklassig service, därför har vi alltid kvalitetsgaranti efter varje utförd tjänst.

Ansvarsförsäkring

Vi erbjuder första klass försäkring utav ett totalt försäkringsbelopp på 2 580 000 SEK, skulle en olycka vara framme så står vi för de skador som orsakat under tjänstens utförings process.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi pratar gärna med dig om din flytt. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att gå igenom ditt behov och lämnar prisförslag.
Kontaktförfrågan FP

Kvalitetsgaranti

Vi gör alltså vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster.

Eftersom kvaliteten är så viktigt för oss har vi en kvalitetsgaranti på alla våra flyttjänster.I Vi har trafiktillstånd som innebär att vi är ett pålitlig transportföretag som har rätt kunskaper och rätt utrustning för att utföra transporter.

För att du som kund ska känna dig tryggare med våra tjänster så får du alltid försäkring när du bokar din flytt med oss . Skulle olyckan vara framme så har Steg Logistic en ansvarsförsäkring och står för de skador som sker under flyttprocessen. Det viktigaste vi satsar på i vårt företag är din nöjdheten. Låta dig bakåt och låt Steg Logistic ta ansvaret istället.

 • Marica Hagel

  "Killarna jag hyrde för flytten var superba, hade en väldigt jobbig flytt med massa trappor, men dom kämpade på in i det sista. Toppennöjd med arbetet dom utförde. Om jag behöver flytthjälp igen är det dit jag vänder mig en först!"
 • Rigmor Velander

  "Bra bemötande av personalen, både vid flytten och även av personal som städade. Snabba och trevliga. Ordentliga. Jag kan rekommendera deras företag."
 • Mats Grenstadius

  "Från första kontakten till slutförd flytt. Mycket trevligt bemötande och flexibel personal kontorspersonalen är sociala och tillmötesgående. Lätt att komma överens med. Bra pris."