Kostnadsfri offert
Flyttstäd Västervik

Flyttstäd Västervik

Steg Logistic

Effektiva och pålitliga flyttstädtjänster i Västervik för en stressfri flytt

Planerar du en flytt i Västervik och behöver hjälp med flyttstädningen? Då har du kommit till rätt ställe! Vår flyttstädtjänst i Västervik erbjuder effektiva och pålitliga tjänster som kan göra din flyttupplevelse helt stressfri.

Vi förstår att flytten är en hektisk tid och att du redan har tillräckligt att tänka på. Det är därför vi erbjuder professionell hjälp för att ta hand om flyttstädningen åt dig. Vårt erfarna team av städexperter har den kunskap och expertis som krävs för att utföra en noggrann och komplett flyttstädning.

Oavsett om det gäller rengöring av kök, badrum, sovrum eller vardagsrum, så ser vi till att varje yta och hörn blir skinande ren. Vi använder effektiva rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Välj våra flyttstädtjänster i Västervik och upplev den lättnad det innebär att överlåta städningen åt proffs. Så kan du fokusera på att njuta av din nya bostad utan att behöva bekymra dig om städningen. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och låt oss ta hand om resten.

Fördelar med att anlita en professionell flyttstädningstjänst

Att anlita en professionell flyttstädningstjänst har flera fördelar. Här är några av de främsta fördelarna med att överlåta rengöringen till proffs:

 1. Tidsbesparing: En flytt är redan tillräckligt tidskrävande och stressande. Genom att anlita en flyttstädningstjänst kan du spara tid och fokusera på andra viktiga uppgifter, som att organisera och packa dina ägodelar.
 2. Professionell rengöring: En professionell flyttstädningstjänst har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att utföra en grundlig och effektiv rengöring. De vet vilka områden som är lätt att missa och kommer att se till att varje yta och hörn blir rengjord.
 3. Bättre resultat: En professionell flyttstädningstjänst använder effektiva rengöringsprodukter och modern utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat. De har också kunskap om olika typer av ytor och material och kan därför anpassa rengöringsmetoderna för att undvika skador och maximera rengöringseffektiviteten.
 4. Depositionstillsägelse: Om du hyrde din bostad kan en professionell flyttstädningstjänst hjälpa till att säkerställa att du får tillbaka din deposition. Genom att utföra en noggrann och professionell rengöring minimeras risken för att hyresvärden hittar några brister eller smuts som kan leda till att din deposition förverkas.
 5. Stressfri flytt: Att överlåta rengöringen till proffs ger dig lugn och ro. Du kan koppla av och fokusera på att njuta av din nya bostad utan att behöva oroa dig för rengöringen av ditt gamla hem.

Genom att anlita en professionell flyttstädningstjänst kan du få en smidig och stressfri flyttupplevelse. Nästa avsnitt kommer att ta upp några vanliga utmaningar som kan uppstå vid rengöring inför flytten.

Vanliga utmaningar vid flyttstädning

Att utföra en flyttstädning kan vara en utmanande uppgift. Här är några vanliga utmaningar som kan uppstå vid rengöring inför flytten:

 1. Tidsbegränsning: Vid en flytt finns det ofta en tidsbegränsning. Du måste kanske lämna ditt gamla hem inom en viss tidsram, vilket kan göra att du känner dig stressad och pressad att få rengöringen klar i tid. Att anlita en professionell flyttstädningstjänst kan hjälpa till att avlasta den tidspressen och säkerställa att rengöringen utförs effektivt.
 2. Svårtillgängliga områden: I ett hem finns det ofta svårtillgängliga områden som kan vara svåra att rengöra ordentligt. Det kan vara exempelvis höga tak, trappor eller hörn som är svåra att nå. En professionell flyttstädningstjänst har den rätta utrustningen och kunskapen för att rengöra även de svåråtkomliga områdena.
 3. Fett och fläckar: Köket är ofta ett område som kräver extra noggrann rengöring. Fett och fläckar kan vara svåra att ta bort och kräver specialprodukter och tekniker. En professionell flyttstädningstjänst har kunskapen om hur man effektivt tar bort fett och fläckar för att lämna köket skinande rent.
 4. Sanering av badrum: Badrummet är ett annat område som kan vara utmanande att rengöra. Det krävs noggrannhet och kunskap för att säkerställa att alla ytor och sanitetsanläggningar rengörs ordentligt. En professionell flyttstädningstjänst har erfarenheten och utrustningen för att utföra en grundlig rengöring av badrummet.

Genom att anlita en professionell flyttstädningstjänst kan du undvika dessa utmaningar och säkerställa att rengöringen utförs på bästa möjliga sätt.

Hur väljer man rätt flyttstädningstjänst i Västervik ?

När du väljer en flyttstädningstjänst i Västervik är det viktigt att göra en grundlig forskning och övervägande för att säkerställa att du väljer det bästa företaget för dina behov. Här är några faktorer att tänka på när du väljer en flyttstädningstjänst:

 1. Erfarenhet och rykte: Kontrollera företagets erfarenhet och rykte. Hur länge har de varit verksamma? Har de positiva recensioner och referenser från tidigare kunder? Det är viktigt att välja ett företag som har en pålitlig och pålitlig rykte inom branschen.
 2. Certifieringar och licenser: Kontrollera om företaget har nödvändiga certifieringar och licenser för att utföra flyttstädningar. Detta kan vara ett tecken på deras professionalism och kompetens.
 3. Tjänster och omfattning: Ta reda på vilka tjänster företaget erbjuder och se till att de kan möta dina specifika behov. Kontrollera att de erbjuder rengöring av alla de områden i ditt hem som du vill ha rengjorda. Ju mer omfattande deras tjänster är, desto bättre.
 4. Pris och kostnader: Jämför priser och kostnader mellan olika företag. Det är viktigt att få en tydlig och detaljerad offert för att undvika obehagliga överraskningar senare. Se också till att företaget har tydliga betalningsvillkor och att det inte finns några dolda avgifter.
 5. Kundservice: En bra flyttstädningstjänst bör erbjuda god kundservice och vara tillgänglig för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem. Kontrollera om företaget har en kundtjänstlinje eller e-postadress där du kan nå dem.

Genom att överväga dessa faktorer och göra en noggrann jämförelse kan du välja rätt flyttstädningstjänst i Västervik för att göra din flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt.

Priser och kostnader för flyttstädningstjänster i Västervik

Priserna och kostnaderna för flyttstädningstjänster i Västervik kan variera beroende på olika faktorer, såsom storleken på bostaden och omfattningen av rengöringen som krävs. Här är några faktorer som kan påverka priserna och kostnaderna för flyttstädning:

 1. Storlek på bostaden: Priset kan variera beroende på storleken på bostaden. Större bostäder kan kräva mer tid och arbete för att utföra en grundlig rengöring, vilket kan påverka priset.
 2. Omfattning av rengöringen: Priset kan också påverkas av omfattningen av rengöringen som krävs. Om det finns särskilt smutsiga områden eller svårtillgängliga områden kan det krävas extra arbete och resurser, vilket kan påverka priset.
 3. Tilläggstjänster: Vissa företag kan erbjuda extra tilläggstjänster som till exempel fönsterputsning eller rengöring av vitvaror. Dessa tilläggstjänster kan ha en separat kostnad som läggs till det totala priset.
 4. Tidpunkt för flytten: Priset kan vara högre under högsäsongen för flyttningar, när det är högre efterfrågan på flyttstädningstjänster. Att boka i förväg kan hjälpa till att säkra ett bättre pris.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert för din flyttstädning.

Tips för att förbereda inför en flytt

Att förbereda inför en flytt kan vara en hektisk och stressig tid. Här är några tips för att underlätta förberedelserna och göra flytten så smidig som möjligt:

 1. Skapa en plan: Skapa en detaljerad plan för flytten och bryt ner uppgifterna i mindre steg. Detta kommer att hjälpa dig att hålla koll på vad som behöver göras och när det ska göras.
 2. Sortera och rensa: Innan du börjar packa är det en bra idé att sortera och rensa ut de saker som du inte längre behöver eller vill ha med dig till ditt nya hem. Detta kan hjälpa till att minska mängden saker som behöver packas och flyttas.
 3. Packa i förväg: Börja packa i förväg för att undvika sista-minuten-stress. Packa sakerna som du inte använder regelbundet först och se till att märka alla lådor tydligt för att underlätta uppackningen.
 4. Anlita professionella flyttstjänster: Om du behöver hjälp med själva flytten kan det vara fördelaktigt att anlita professionella flyttstjänster. De har erfarenheten och utrustningen för att säkerställa en smidig och effektiv flytt.
 5. Boka flyttstädningstjänst i förväg: Om du planerar att anlita en flyttstädningstjänst är det viktigt att boka i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få bästa möjliga pris.

Genom att följa dessa tips kan du underlätta förberedelserna inför flytten och göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt. Nästa avsnitt kommer att diskutera några vanliga tjänster som erbjuds av flyttstädningsföretag.

Vanliga tjänster som erbjuds av flyttstädningsföretag

Flyttstädningsföretag erbjuder olika tjänster för att hjälpa dig att göra din flyttupplevelse så smidig som möjligt. Här är några vanliga tjänster som erbjuds av flyttstädningsföretag:

 1. Grundlig rengöring av köket: Flyttstädningstjänsten kommer att rengöra köket från topp till botten. Detta inkluderar rengöring av spis, ugn, kylskåp, diskbänk, skåp och andra ytor. De kommer också att ta bort fett och fläckar för att lämna köket skinande rent.
 2. Rengöring av badrummet: Badrummet är ett annat område som rengörs noggrant. Flyttstädningstjänsten kommer att rengöra toalett, handfat, badkar, dusch, speglar och andra ytor. De kommer också att desinficera sanitetsanläggningar för att säkerställa god hygien.
 3. Rengöring av sovrum och vardagsrum: Sovrum och vardagsrum kommer också att få en grundlig rengöring. Detta inkluderar dammsugning av mattor, rengöring av golv, torkning av ytor och rengöring av fönster.
 4. Rengöring av golv : Flyttstädningstjänsten kommer att rengöra golven i hela bostaden. Detta inkluderar dammsugning, våttorkning och borttagning av fläckar.
 5. Fönsterputsning: Många flyttstädningsföretag erbjuder även fönsterputsning som en tilläggstjänst. Detta kan vara till stor hjälp för att få dina fönster att se rena och klara ut inför flytten.

Dessa är bara några exempel på de tjänster som kan erbjudas av flyttstädningsföretag. Här kan du läsa vår flyttstäd checklista som visar vad som ingår och vad som inte ingår samt vad behöver du tänka på innan flyttstädsdagen.

Kontakta och boka en flyttstädningstjänst i Västervik

kontakta gärna oss för mer information om priser och bokningen , detta är väldigt enklet, du kan fylla i förmuläret eller skicka ett email till info@steglogistic.se eller ringa till vår kundtjänst på 010-516 47 37

Steg Logistic , vi gör det enkelt att flytta 🙂

Gör en intresseanmälan

Intresseanmälan
Det här bör du veta innan du anlitar oss för din flyttstäd
Steg logistic utför ett flertal flyttstädningar varje månad, därför vet vi exakt vad som krävs för en professionell och godkänd städning. Med vår kundnöjdhetsgaranti säkerställer vi att både lämnade och övertagande part kommer att bli nöjda och glada.

Så här säger våra kunder ❤️

Kvalitetsgaranti

Vi gör alltså vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och nöjd med vår flyttstädning. I samband med varje flyttstäd, utföras en besiktning tillsammans med dig direkt efter städningen. För att du ska känna dig tryggare har vi alltid 14 dagar garanti efter städdagen. Skulle det vara något som inte är väl utfört eller om andra klagomål finns kan du då återkalla städpersonalen igen. Vi satsar stort på nöjda kunder och ett väl utfört arbete.

Vad ingår i flyttstädningen?

Kök

 • Spis
 • Rengöring ovan- och undersidan samt sidor och vägg
 • Rengöring av kokplattor samt dess kanter
 • Rengöring av spisfläkt, kåpa och filter
 • Rengöring i ugn och värmeskåp
 • Rengöring av galler samt sköljning och avtorkning av plåtar
 • Diskbänk, skåp, väggar och golv
 • Avtorkning skåp, in- och utvändigt
 • Rengöring av kakel och kryddhylla
 • Avtorkning av diskbänk, vask och skärbräda
 • Rengöring av golv
 • Fönsterputs, in- och utsida samt mellan glasen
 • Rengöring kyl/frys invändigt och utvändigt om det är möjligt
 • Rengöring snickerier
 • Rengöring på och bakom element
 • Våttorkning av golv
 • Avtorkning av innerdörrar
 • Avtorkning i skåp och garderober
 • Avtorkning på eluttag och strömbrytare
 • Rengöring av väggar och tak från damm

Toalett och badrum

 • Toalettstol och tvättställ
 • Rengöring in- och utsidan av toalettstol
 • Rengöring ovan- och undersidan av tvättställ
 • Avtorkning av rör
 • Rengöring av badkar, badkarsfront och under badkar
 • Rensning av golvbrunn
 • Rengöring av kakelväggar

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Fönsterputs, in- och utsida samt mellan glasen
 • Rengöring av snickerier
 • Rengöring på och bakom element
 • Våttorkning av golv
 • Avtorkning av innerdörrar
 • Avtorkning i skåp och garderober
 • Avtorkning på eluttag och strömbrytare
 • Rengöring av väggar och tak från damm

Vad ingår inte i flyttstädningen?

Det finns olika uppfattningar om vad som ska ingå i en flyttstädning. Vi utför städning enligt Mäklarsamfundets städbeskrivning. Det kan vara bra att veta följande, du kan alltid boka dem som extra tjänster.

 • Vi tar inte bort tavelkrokar och dekaler
 • Tak tvättas ej
 • Ej rengöring av väggar. Endast avdamning
 • Vi utför inte tomt- och trädgårdsarbeten
 • Rutorna på en inglasad balkong ingår inte, det kostar extra. Ruta/fönster i trappa om det är oåtkomligt
 • Garage/vindsförråd städas ej om inte detta är överenskommet i avtal.Ursopning av garage gör vi däremot som en extra service för dig
 • Vi kopplar ej ur armaturer, lampor, tvätt- och diskmaskiner mm
 • Ej rengöring av diskmaskinens filter
 • Vi rensar inte ditt avlopp om det skulle vara stopp i diskhon, eller i något annat handfat
 • Fönster som ej går att öppna tvättas ej emellan, endast in- och utsida tvättas då
 • Trasiga fönster rengörs ej
 • Vi rengör inte bakom varmvattenbredare
 • Ugnsplåtar gör vi inte en grovrengöring på, endast sköljning och avtorkning
 • Möbler som lämnats kvar till nya hyresgästen torkas ej av, om annat inte är överenskommet i förväg

Att tänka på inför en flyttstädning

Eftersom att flyttstädning sker efter utflyttning så finns det en del saker man bör tänka på som kund. Inför utförande av tjänst finns det en checklista nedanför som du kan gå igenom för att säkerställa att din bostad är redo för flyttstädning.

Det är viktigt för oss att du är nogrann med att gå igenom checklistan så att vi kan utföra ett smidigt och effektivt arbete. Det är enbart några punkter som ska kontrolleras och är till för ett effektivisera ett samarbete mellan kund och personal.

Kom ihåg..
att kolla igenom checklistan innan ni bokar en tjänst för att förhindra missförstånd mellan parterna.

Är din bostad redo för flyttstädning?

 • Hemmet är tömt på bohag så att städpersonalen kan utföra sitt jobb snabbt och effektivt
 • Se till att frysen ska vara avfrostad
 • Vitvaror ska vara framdragna om det ska städas bakom
 • Vitvaror ställs tillbaka av kund eller nya ägare
 • Galler över/under kyl/frys plockas bort och sätts tillbaka
 • Badkarsfront plockas av och sättas tillbaka av kund
 • Glasskivor på ugnslucka , glaset monteras isär och tillbaka av kund
 • Om övriga utrymmen (exempelvis förråd) ska städas, tänk på att ge oss tillgång till dessa
Det bästa med Steg Logistic

Varför ska du välja just oss?

Ute efter bekvämlighet och högklassig service? Då ska du vända dig till Steg Logistic. Vi erbjuder noggrann och professionell flytt och självfallet inkluderar vi kvalitetsgaranti.

Utbildad personal

Professionell och erfaren personal med god fysik som har rätt utbildning för hantering av den utrustning som används. Personalen arbetar smidigt och effektivt för en bättre upplevelse.

Miljövänliga

Vi står inför utmaning där vi måste anpassa oss efter de nya förhållanden, framförallt minska vår klimatpåverkan. Vi utvecklar och följer alltid nya tekniker som orsakar mindre koldioxid utsläpp. Vi använder oss av bara miljövänliga produkter.

Kvalitetsgaranti

Steg Logistics huvudfokus är din nöjdhet. Vi vill alltid erbjuda dig en högklassig service, därför har vi alltid kvalitetsgaranti efter varje utförd tjänst.

Ansvarsförsäkring

Vi erbjuder första klass försäkring utav ett totalt försäkringsbelopp på 2 580 000 SEK, skulle en olycka vara framme så står vi för de skador som orsakat under tjänstens utförings process.